Mięspek jest to marka produktów mięsnych produkowanych przez MIĘSPEK Bracia Kozubal spółka jawna w Mrowli.
Produkcja konserw odbywa się w nowo wybudowanym, nowoczesnym zakładzie, który posiada uprawnienia do sprzedaży na rynki Unii Europejskiej.

Numer weterynaryjny zakładu: 18164002.

Historia produkcji wyrobów mięsnych sięga 1991 roku, natomiast tradycja sięga trzech pokoleń , gdzie od 1959r dziadek właścicieli świadczył usługi "świniobicia" dla okolicznych gospodarzy, ojciec pracował w Rzeszowskich Zakładach Mięsnych.

W 1991 roku Marek Kozubal uruchomił Zakład Przetwórstwa Mięsnego i rozpoczął swoją historię przetwórstwa od uboju drobiu po produkcję pasztetów, wędlin drobiowych, wieprzowych i konserw mięsnych.
W 2007 roku przeniósł produkcję od nowo wybudowanego zakładu, gdzie wspólnie z bratem Bogusławem jest kontynuowana produkcja konserw mięsnych w puszkach i słoikach. Misją firmy jest zaoferowanie klientom produktów o bogatym i niepowtarzalnym smaku, wyprodukowanych w warunkach zapewniających najwyższe standardy bezpieczeństwa, w opakowaniach praktycznych w użyciu.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje linia produktów "Konserwy Tradycyjne". Konserwy tradycyjne mięsne zostały wpisane 26.04.2018r. na „Krajową Listę Produktów Tradycyjnych” prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Zapraszamy do współpracy handlowej.



Październik 2021 roku: Certyfikat jakości w programie certyfikującym Najlepsze Produkty Spożywcze Podkarpackiego - "Smaczne Bo Podkarpackie 2021"

Smaczne bo Podkarpackie 2021
Dyplom Wojewoda podkarpacki 2021.jpg
gazeta Gospodarka Podkarpacka Artykul 2021.jpg
×


Marzec 2019 roku: Marka Mięspek została wyróżniona tytułem Dobra Marka 2019 - Jakość, Zaufanie, Renoma za konserwy mięsne. Wyróżnienie to przyznawane jest najbardziej rozpoznawalnym, innowacyjnym i rozwojowym markom na rynku polskim.

Certyfikat Dobra Marka 2019
Licencja Dobra Marka 2019
×

Październik 2018 roku: Certyfikat jakości w programie certyfikującym Najlepsze Produkty Spożywcze Podkarpackiego – „Smaczne Bo Podkarpackie 2018”.

List...
Certyfikat: Smaczne bo podkarpackie
List intencyjny Centrum Promocji Biznesu
×

Maj 2018 roku: Tytuł laureata nagrody „Polski Producent Żywności 2018” za konserwę tradycyjną „Mięso Szlacheckie”. Międzynarodowe targi wyrobow spożywczych Polagra Food w Poznaniu.

Puchar Polski Producent Żywności 2018
Dyplom Polski Producent Żywności 2018
Dyplom Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
×


Wrzesień 2016 roku: Statuetka Orła Agrobiznesu za sukces rynkowy. Co jest potwierdzeniem realizacji założeń misji firmy.

Statuetka Orzeł Agrobiznesu 2016
Certyfikat Orzeł Agrobiznesu 2016
×

Maj 2016 roku: Produkty zdobyły prestiżowe ceyrtyfikaty Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego "Doceń Polskie". Patronatem honorowym przedsięwzięcia jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Wyróżnienie zostało przyznane przez niezależnych specjalistów z branży spożywczej, zasiadających w Loży Ekspertów programu "Doceń polskie". Produkty otrzymały maksymalne noty, dlatego też przyznano im cetryfikaty jakości "Doceń polskie" oraz tytuły TOP PRODUKT.

Certyfikat Wykrawki Wieprzowe z Szynką
Certyfikat Wykrawki Wieprzowe z Łopatką
Certyfikat Wykrawki Wieprzowe z Golonką
×